Over ons

Als familiebedrijf heeft schoenen spazio in de afgelopen 37 jaar op het gebied van beenmode een enorme kennis opgebouwd. Onze verkoopsters volgen alle trends, onze styliste is thuis in alle denkbare stijlen. Wij hechten veel waarde aan een prettige en vriendelijke sfeer in onze winkel, wij nemen de tijd om onze klanten te helpen maar zeker ook goed te adviseren. Ons assortiment bestaat vooral uit schoenen, die prachtig en comfortabel zijn en van hoge kwaliteit.

Onze schoenenwinkel voert een fijne collectie voor zowel dames als heren. De schoenen presentatie is zondermeer prachtig. Wij hebben 15 enthousiaste medewerkers in ons team, en die staan allemaal klaar om uw wensen in vervulling te laten gaan. Bij ons kunt u terecht voor schoenen, laarzen en sportschoenen (sneakers). Verder vindt u bij ons een ruime keuze aan kousen en tassen van alle beroemde merken. Onze styliste kan u ook adviseren omtrent uw eigen stijl, mocht u dit willen of nodig vinden.

U bent welkom bij ons. Mocht u eerst rustig thuis een keuze willen maken, dan kunt u ons bellen of mailen voor de nieuwste schoenen spazio catalogus. contact.